01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
distrikt 1, Sjælland
hdcsj.dk / Forsiden

Cruise for a Cure 4 maj 2019

Cruise for Cure 2019
 Lørdag den 4 maj .
Igen i år sponsoreres morgenmaden af Cap's Valby, hvor vi mødes kl. 09.00.
Kl. 10.00 kører vi derfra til Måløv, hvor vi holder en lille pause for at slutte os til amerikanerbilerne.
Så kører vi en dejlig tur ud over landet gennem små byer for til sidst at parkere vores harleyer og amerikanerbiler på Havnen i Frederikssund.
Her vil der være live-musik, udlevering af en lille bid brød og en vand. Der bliver også tid til at gå rundt og sludre og kigge på køretøjer.
Adgangsbilletter købes ved indgangen hos Cap's lørdag morgen før afgang, 100 kr. pr. næse. Beløbet går ubeskåret til Cystisk Fibrose.
Vil du donere lidt penge, men skulle du være forhindret i at deltage, så kan du også indbetale et beløb på mobile pay nr. 59592. Her er vigtigt at du skriver "CF"
Læs mere 04. maj 19

Hovedgeneralforsamling 2019 samt forårs træf

Hovedgeneralforsamling 2019 og Forårs træf 

Årets første træf i Harley-Davidson Club of Denmark - Forårstræf i Distrikt Midt - afholdes lørdag d. 27 april. Hovedgeneralforsamlingen afholdes samme sted lørdag eftermiddag. Adressen er Thorupvej 17, 74 51 Sunds. 

Så er sæsonen i gang igen og vi kan så småt glæde os til sæsonens første træf i Harley-Davidson Club of Denmark: Forårstræf 2019, der afholdes i Distrikt Midt. Traditionen tro vil der blive serveret varmt mad og pølser, og der vil være fed livemusik lørdag med mulighed for at give den maks gas. Vi glæder os til at se jer! 

I forlængelse af Forårstræffet afholder Harley-Davidson Club of Denmark samtidig klubbens Hovedgeneralforsamling, som afholdes lørdag eftermiddag. Vi opfordrer medlemmerne til at møde op og støtte op.  

Læs mere 27. apr 19

Internationale Rally kalender 2019

Der er nu mulighed for, at se de mange spændende træf i udlandet i den kommende sæson. Brug vinteren til at planlægge en spændende køresæson i 2019. Klik ind og se mere...

Læs mere

Den nye bestyrelse 2019

Den nye Bestyrelse valgt på Distrikt GF den 2 febr. med over 110 deltager  flot. tak til jer som kom. og støttede distriktet 

Læs mere 02. feb 19

Fotografering, video, film mv.

Kære medlem, 

Det er i distriktet aftalt, at deltagende medlemmer i klubaftener, ved fællesture, arrangeret ture, event og arrangementer må tåle, at der bliver fotograferet, filmet og lignende ved distriktets arrangementer uden, at det enkelte medlem spørges om samtykke til offentliggørelse på distriktets hjemmeside eller FaceBook side samt HD Journalen.

Såfremt et medlem ikke ønsker, at blive filmet eller fotograferet, er det, det enkelte medlem, der skal rette henvendelse til fotograf eller webmaster for aftale om, ikke at blive offentliggjort på distriktets film, fotos, hjemmeside, FaceBook side og HD Journal.

Bestyrelsen

Læs mere

Love og Regler for Harley-Davidson Club of Denmark

Love & Regler
For
Harley-Davidson Club
of
Denmark
!
Gældende fra 28.april
2018

 

Ligger i Menu OM distrikt sjælland, Nederst et link

Læs mere

FACEBOOK

Kære medlem,

Vi vil gerne invitere dig til distriktets nye Facebook side.

Log ind på Facebook og gå i Facebook´s søgefelt og skriv Harley-Davidson Club of Denmark, så vil du her kunne finde distrikt 1´s Facebook side. Tryk på feltet følg og du vil nu følge distrikt 1´s Facebook side med nyheder, opdateringer, træf, fællesture mv.

Vi håber du syntes om distriktets nye Facebook side og "Like" gerne siden, så andre medlemmer også bliver opmærksom på denne.

Læs mere

Hyggesiden

På denne side finder Du Blue-print, smartphone apps, Regler om hvad Du skal huske når Du skal på tur i Europa og meget andet, send gerne materiale/ links hvis der er noget Du kunne tænke dig på denne side til: webmaster@hdcsj.dk

Læs mere

Ris & Ros

Spørgsmål til: webmaster@hdcsj.dk og bestyrelsen@hdcsj.dk Ris,ros og forslag sendes til: bestyrelsen@hdcsj.dk.

Rygepolitik i klubhuset

Bestyrelsen har vedtaget et generelt rygeforbud i klubhuset jf. Lov om røgfri miljøer.

Rygning er tilladt på klubbens udearealer.

I forbindelse med oprydningsdagen vil tovholder for udearealer indrette et areal for rygerne, såfremt der er opbakning til dette i form af fremmøde. Så kom og giv en hånd med den 25. april 2018.

Beslutningen er taget på baggrund af reglerne i Lov om røgfri miljøer: 

Det følger af lovens § 2, at loven finder anvendelse bl.a. på indendørs lokaliteter hvor til offentligheden har adgang, og serveringssteder.

Hvis der i forbindelse i forbindelse med driften af en forening/klub er ansat eller medvirker personale, vil foreningslokalerne/klublokalerne være omfattet af lovens § 6 om arbejdspladerne. Det er uden betydning, om der er tale om lønnet eller ulønnet beskæftigelse.

Hvis de pågældende foreningslokaler/klublokaler drives som et serveringssted, vil de være omfattet af § 21.

Hvis offentlighede har adgang til de indendørs lokaler, vil de være omfattet af lovens § 18. Det vil sige, at har medlemmerne gæster med i klubhuset eller kærester eller har vi gæster, som kommer forbi uden invitation, betragtes dette som at offentligheden har adgang til klubhuset.

Alle nævnte forhold gør, at rygning ikke er tilladt indendørs.

Det skal samtidig nævnes, jf. § 26, stk. 2, at den bestyrer, der tillader rygning indendørs i strid med reglerne i loven, kan straffes med bøde.

Læs mere

 Bestyrelsen 2019 HDCSJ